Om Oss

Valens Tandläkargrupp har funnits sedan 1979 och är den klinik som har funnits längst i Trelleborg. 
Idag är Bassam Fakhro klinikchef. Bassam Fakhro har jobbat på kliniken sedan 2004. Parallellt med jobbet på Valens Tandläkargrupp så jobbade han som lärare på Oral Diagnostik, Tandvårdshögskola i Malmö till 2014.

För dig som patient kan vi erbjuda bästa möjliga bård och bemötande. Vi har ett samarbete med specialister om behov skulle finnas.

Kliniken ligger i anslutning till Valen Gallerian på gågatan i Trelleborg.

Vi strävar efter att hålla högsta kvalité och jobbar enligt vetenskap och beprövad erfarenhet.
Vi sätter patienten i fokus och gör allt vad vi kan för att få just Er nöjd.

Allt vårt tandtekniska arbete framställs närproducerat. Materialen vi använder är av bästa kvalité och kommer från välkända företag. Vi ger 3 års garanti på kronor, broar och implantat samt 1 år för avtagbara proteser.

Vi är anslutna till Försäkringskassan och är medlem i Privattandläkarna vilket ger Er utökad trygghet som patient hos oss. 
PRIVATTANDLÄKARNA

För statligt tandvårdsstöd så läs på TANDVÅRDSTÖD

“Jag utbildades till tandläkare på Tandvårdshögskolan i Malmö. 2004 tog jag examen. Direkt efter examen fick tjänst på Tandvårdshögskolan i Malmö. Jag tjänstgjorde på Oral diagnostik avdelningen. I tjänsten ingick teoretisk och praktisk utbildning av studenter, klinisk verksamhet samt delaktighet i avdelningens forskningsarbete. 2004 började jag på Valens Tandläkargrupp. Då ingick det ca 400 patienter. Idag har vi över 4700 patienter listade!”

Klinikchef - Bassam Fakhro

Adress: Algatan 24, 231 42 Trelleborg

Telefon: 0410-101 11

Akut Tel: 073-697 89 73

Email: bfakhro@hotmail.com